Feest organiseren?

U wilt een gezellig feest geven in een ontspannen sfeer? Dan bent u bij ’t Wapen van Markelo aan het goede adres.
Wij kunnen samen met u zorgen voor onvergetelijke momenten. Of u nu een jubileumfeest, verjaardag, reünie of met de sportvereniging een gezellig feestje wilt organiseren. Wij bieden u faciliteiten voor elk feest. Zo creëren wij voor u een prettige aanpak van uw feestbestemming in een sfeervolle ambiance. Bij ’t Wapen van Markelo kunt u vanuit het hart van Markelo bovendien aanvullende activiteiten organiseren, zoals een fiets- of wandeltocht. Wat u ook wenst, wij regelen het voor u.

Hoe maken wij een feest onvergetelijk?

Ten eerste zorgen wij ervoor dat uw feest in een prettige sfeer gaat plaatsvinden. Samen met u stellen wij een arrangement samen op basis van uw behoefte en budget.  Dat kan zijn net zo eenvoudig of luxe zoals u wenst.  Indien u een feest wenst te organiseren met meerdere gangen, zoals amuses, dan is dat uiteraard mogelijk. Onze koks werken altijd met lokale producten van regionale leveranciers. Wij willen namelijk dat u gaat genieten en dat u een onuitwisbare indruk gaat overhouden aan het feest. Zodat u met volle tevredenheid terug kijkt op een heerlijk feest.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een buffet arrangement met vers afgebakken brood, verse, salades of een steak tartare die wij op unieke wijze samenstellen met verse dagverse ingrediënten. Verder kunt u warme gerechten ontvangen zoals keuze uit verschillende soepen en vlees- en visgerechten. Overleg gewoon even samen met ons wat voor u de beste keuze is. Zo denken wij met u mee als gaat om sfeer en setting. Wilt u informeel of juist niet? Alles is wat ons betreft mogelijk.

FEESTELIJK ARRANGEMENT AANVRAGEN?

U wilt een feestelijk arrangement met ons bespreken? Bel 0547-361310 en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.