Feest organiseren?

U wilt een gezellig feest geven in een ontspannen sfeer? Dan bent u bij ’t Wapen van Markelo aan het goede adres.
Wij kunnen samen met u zorgen voor onvergetelijke momenten. Of u nu een jubileumfeest, verjaardag, reünie of met de sportvereniging een gezellig feestje wilt organiseren. Wij bieden u faciliteiten voor elk feest. Zo creëren wij voor u een prettige aanpak van uw feestbestemming in een sfeervolle ambiance. Bij ’t Wapen van Markelo kunt u vanuit het hart van Markelo bovendien aanvullende activiteiten organiseren, zoals een fiets- of wandeltocht. Wat u ook wenst, wij regelen het voor u.

Hoe maken wij een feest onvergetelijk?

Ten eerste zorgen wij ervoor dat uw feest in een prettige sfeer gaat plaatsvinden. Samen met u stellen wij een arrangement samen op basis van uw behoefte en budget.  Dat kan zijn net zo eenvoudig of luxe zoals u wenst.  Indien u een feest wenst te organiseren met meerdere gangen, zoals amuses, dan is dat uiteraard mogelijk. Onze koks werken altijd met lokale producten van regionale leveranciers. Wij willen namelijk dat u gaat genieten en dat u een onuitwisbare indruk gaat overhouden aan het feest. Zodat u met volle tevredenheid terug kijkt op een heerlijk feest.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een buffet arrangement met vers afgebakken brood, verse, salades of een steak tartare die wij op unieke wijze samenstellen met verse dagverse ingrediënten. Verder kunt u warme gerechten ontvangen zoals keuze uit verschillende soepen en vlees- en visgerechten. Overleg gewoon even samen met ons wat voor u de beste keuze is. Zo denken wij met u mee als gaat om sfeer en setting. Wilt u informeel of juist niet? Alles is wat ons betreft mogelijk.

FEESTELIJK ARRANGEMENT AANVRAGEN?

U wilt een feestelijk arrangement met ons bespreken? Bel 0547-361310 en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Open chat
Hallo,
Waar kan ik u mee van dienst zijn?
Powered by

Beste gasten,

We mogen vanaf maandag 1 juni, 2e Pinksterdag, gelukkig weer open met ons restaurant en terras vanaf 12.00 uur. Reserveer nu alvast uw tafel!
Om ervoor te zorgen dat de heropening zo goed mogelijk verloopt, gaan we ons heel goed voorbereiden! Daarvoor hebben we natuurlijk veel tijd nodig, waardoor we vanaf maandag 25 mei onze afhaallunches tijdelijk stop zetten. Hopelijk mogen we jullie na 1 juni weer zien op ons terras of in ons (gedeeltelijk vernieuwde) restaurant!

Fam. Smit
't Wapen van Markelo