Onze lunch- en dinerkaart

Onze koks bereiden elke maaltijd met behulp van dagverse ingrediënten. Zo roken wij zelf vlees en vis, onder meer verse zalm in onze eigen rokerij. Houdt u van pure smaken, dan zult u onze culinaire specialiteiten waarderen. Wij serveren overheerlijke wapenklassiekers, maar ook eigentijdse gerechten met een authentieke smaak. Onze filosofie is dat wij smaken creëren die altijd gericht zijn op een verrassende smaaksensatie.

Hoe stellen wij onze menukaart samen?

Onze menukaart bestaat zoveel mogelijk uit lokale producten van regionale leveranciers. Daarbij houden we rekening met de smaken die onze gasten weten te waarderen. Zo zorgen wij voor afwisseling van de menukaart en passen wij bereidingstechnieken toe zoals koken, braden, roken, grillen en stoven. Zo roken wij de zalm in onze eigen rokerij.  Dat betekent dat u altijd vers gerookte zalm voorgeschoteld krijgt. Ook champignons, aardappels en olijven zijn voorbeelden die wij vers verwerken waarbij u aan de kleur en versiering de versheid kan ‘lezen’.

Met kleine details proberen wij zoveel mogelijk de smaaksensatie te bevorderen. Onze koks stellen de menukaart telkens opnieuw samen, zodat u telkens weer opnieuw de garantie heeft van een verrassende menukaart.

Smaaksensatie beleven?

Durft u de smaaksensatie te beleven in hartje Markelo? U kunt online reserveren of bel 0547-361310.