Groepsbijeenkomst?

Komt u met een grote groep van meer dan 10 personen? Dat vinden wij heel gezellig! Vanuit onze kleine keuken is er ontzettend veel mogelijk. A la carte lunchen en dineren is geen mogelijkheid, maar wij hebben erg veel andere arrangementen die vast en zeker bij jullie wensen passen.

Wij bereiden verschillende groepslunches- en diners, waarbij wij rekening houden met uw wensen qua prijs, hoeveelheid en tijdsduur. Heeft u andere wensen dan op deze site vermeld staan? Bel dan even!

Hoe stellen wij een groepsarrangement samen?

Wij zorgen dat uw bijeenkomst in een ontspannen sfeer gaat plaatsvinden. Zo stellen wij een aangepaste menukaart samen op basis van uw behoefte.  dat kan zijn een luncharrangement of een dinerarrangement. Indien u een receptie wenst te organiseren met een hapje en drankje dan is dat uiteraard mogelijk. Onze koks werken altijd met lokale producten van regionale leveranciers. Daarbij houden we rekening met de smaken die onze gasten weten te waarderen.

Zo kunt u kiezen uit een wapenlunch arrangement met verschillende soepen en broodjes. Zo’n arrangement kunt u net zoveel uitbreiden als u wenst. Wilt u een dinerarrangement, dan kunt u kiezen uit meerdere samengestelde opties. Veelal wordt gekozen voor een proeverij/verrassingsmenu (waarbij al uw gasten allerlei verschillende gerechten kunnen pakken van een grote plank) of een driegangen keuzemenu voor een vooraf afgesproken prijs. In samenspraak met u zorgen wij voor een onvergetelijke indruk in een ontspannen sfeer.

Groepsarrangement aanvragen?

U wilt een groepsarrangement met ons bespreken? Bel 0547-361310 en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.