Groepsbijeenkomst?

Bent u op zoek naar een zakelijke omgeving waar u in een prettige atmosfeer met elkaar kunt werken of een gezellige locatie waar u bijvoorbeeld tijdens de fietstocht met een groep kunt pauzeren? Wij kunnen u als geen ander helpen met het faciliteren van ruimte en aandacht voor het innerlijke van de mens, want wat zorgt er nou voor meer energie dan een goede maaltijd?

Wij verzorgen verschillende arrangementen qua lunches en diners, waarbij wij rekening houden met uw wensen qua prijs, hoeveelheid en tijdsduur.

Hoe stellen wij een groepsarrangement samen?

Wij zorgen dat uw bijeenkomst in een ontspannen sfeer gaat plaatsvinden. Zo stellen wij een aangepaste menukaart samen op basis van uw behoefte.  dat kan zijn een luncharrangement of een dinerarrangement. Indien u een receptie wenst te organiseren met een hapje en drankje dan is dat uiteraard mogelijk. Onze koks werken altijd met lokale producten van regionale leveranciers. Daarbij houden we rekening met de smaken die onze gasten weten te waarderen.

Zo kunt u kiezen uit een wapenlunch arrangement met verschillende soepen en broodjes. Zo’n arrangement kunt u net zoveel uitbreiden als u wenst. Wilt u een dinerarrangement, dan kunt u kiezen uit meerdere samengestelde opties. Veelal wordt gekozen voor een proeverij/verrassingsmenu (waarbij al uw gasten allerlei verschillende gerechten kunnen pakken van een grote plank) of een driegangen keuzemenu voor een vooraf afgesproken prijs. In samenspraak met u zorgen wij voor een onvergetelijke indruk in een ontspannen sfeer.

GROEPSARRANGEMENT AANVRAGEN?

U wilt een groepsarrangement met ons bespreken? Bel 0547-361310 en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.