Laat u verrassen door de kookkunsten van onze keukenbrigade. Zij bereiden maar liefst negen verschillende kleine gerechten om samen te delen.
“Doordat iedereen zelf kan pakken wat hij lekker vindt en iedere gang uit meerdere kleine gerechten bestaat, blijven gesprekken gezellig op gang en komen uw gasten nog meer met elkaar in verbinding!”
Voorgerechten
We beginnen met een amuse van het huis. Vervolgens bereiden we vier verschillende voorgerechten die in het midden van de tafel worden gezet. Een voorbeeld van de samenstelling: soep van de chef, carpaccio van de ossenhaas, vitello tonato en salade geitenkaas.
Hoofdgerechten
Vier verschillende hoofdgerechten die in het midden van de tafel worden gezet. Hierbij serveren wij tevens onze bijgerechten, zoals de koude salade, verse warme groenten en huisgemaakte patat.
Een voorbeeld van de gerechten: Truffelrisotto met paddenstoelen, Oosterse zalm, Diamanthaas met rode wijnjus en varkensduo met jus.
Nagerechten
We sluiten de proeverij af met één nagerecht per persoon, zoals onze huisgemaakte brownie.
V.a. 42,50 p.p.
In overleg met u bepalen wij welke twee of drie gangen er geserveerd gaat worden. De gerechten zijn voor iedere gast hetzelfde. In geval van allergieën en dergelijke kunnen wij natuurlijk wat anders serveren voor de persoon in kwestie.
V.a. 27,50 p.p.
Bent u met maximaal 16 personen en wilt u toch graag kiezen uit onze gehele menukaart? Dat is ook mogelijk, als jullie voor 15.00 uur de keuzes doorgeven.
De menukaarten kunt u gemakkelijk doorkijken door hier te klikken. Als alle keuzes bekend zijn kunt u deze telefonisch aan ons doorgeven en zorgen wij ervoor dat jullie gerechten klaar staan!